Prodimed proteïnedieet

Het Prodimed proteïnedieet (ook wel eiwitdieet) is de meest verrassende methode waarmee je  verantwoordelijk afvalt en goed op gewicht kunt blijven door verantwoorde voeding.

Het proteïnedieet zorgt ervoor dat u geen last krijgt van een jojo-effect, geen spiermassa verliest, geen last heeft van een hongergevoel en ook zal het proteïnedieet u extra energie geven.

Bij Keth’s Bodycenter werken wij met het Prodimed proteïnedieet. Dit is hèt proteïnedieet waarmee o.a. Erica Terpstra succesvol afviel en als beste getest werd bij het consumentenprogramma ‘’Kassa”. Het resultaat zal ook bij u zeer bevredigend zijn.

De voordelen van het proteïnedieet
Het Prodimed Proteïnedieet is een doeltreffend, duurzaam & veilig plan.

U gaat zich al snel goed voelen, wat zeker een positieve uitwerking heeft op u en uw directe leefomgeving !

Het voordeel van het proteïnedieet is dat het geen calorieëndieet is. U hoeft niet minder calorieën te eten want daar is het dieet niet op gebaseerd. Bij op calorieën gebaseerde diëten merkt uw lichaam dat het minder calorieën nodig heeft. Het lichaam past zich hierop aan. Zodra u op streefgewicht bent en weer meer calorieën gaat eten, komt u weer aan omdat het lichaam deze calorieën opslaat als vet. Ook verliest u bij caloriediëten spiermassa. Gaat u weer normaal eten, dan komt er vetmassa bij, maar uw spiermassa zal niet meer worden

Het verloop van het Prodimed proteïnedieet bij Keth’s Bodycenter

Tijdens de vrijblijvende intake met onze voedingsconsulent wordt het proteïnedieet uitgelegd, bekijken we het overgewicht, wordt het calorieverbruik, vocht- en vetpercentage gemeten. We luisteren naar uw persoonlijke wensen, nemen een medische verklaring door en de bloeddruk wordt opgenomen. U krijgt een persoonlijk behandelplan en ontvangt een kostenoverzicht zodat u weet waar u aan toe bent.

De Prodimed producten bevatten een hoge biologische waarde, wat u gezondheid ten goede komt. De eiwitten zijn gezond voor uw lichaam, worden aangevuld met de nodige vitamines en mineralen zodat u niets te kort komt en u blijft zich goed voelen. Het Prodimed proteïnedieet bestaat uit een aantal fases welke steeds per fase doorgenomen wordt met de voedingsconsulent. U komt wekelijks op consult om de resultaten (gewicht, vet- en vochtmassa enz.) te bespreken en we nemen de bloeddruk op. U ontvangt de positieve begeleiding en tips welke u op de goede weg helpen en houden ! U leert een geheel nieuw eet- en beweegpatroon zodat het jojo-effect achterwege blijft.

Fases

U ontvangt per fase een fasekaart waar de toegestane voedingsmiddelen op staan. Fase 1 is de strengste fase, waarbij koolhydraten en suikers worden uitgesloten. U eet alleen proteïneproducten en verse groenten. Na twee dagen heeft uw lichaam alle koolhydraatreserves verbruikt en start het lichaam met het verbruiken van de vetreserves. Doordat het lichaam voldoende eiwitten binnenkrijgt breekt het geen spiermassa af en behoudt de huid haar elasticiteit. Hoe lang fase 1 duurt is afhankelijk van het overgewicht.

Bij fase 2 mag u de warme maaltijd alweer nemen met een stukje vlees, vis of gevogelte met de toegestane groentes. De tijdsduur van fase 2 is ook afhankelijk van het overgewicht.

Er wordt per fase steeds een maaltijd toegevoegd zodat u uiteindelijk na fase 5 het einddoel behaald heeft en behoudt met gezonde voeding.
Er zijn veel Prodimed eiwitproducten te verkrijgen waaronder bv. havermout, warme dranken, koude dranken, soepen, omeletten, pannenkoeken, aardappelpuree, pasta, rijst, desserts, repen enz.

Fases_Prodimed

omeletkruiden provencaalsekip aspergesoep 

Op streefgewicht, en dan?

 Wij bieden bij het Prodimed proteïnedieet ook de nodige nazorg. De meeste diëten stoppen bij het bereiken van het streefgewicht. Het probleem hiermee is dat u dan snel in uw oude patroon vervalt en weer aankomt. Bij Keth’s Bodycenter leren we u een vast en verantwoordelijk eet- en beweegpatroon waarmee u uw nieuwe levensstijl handhaaft en op het behaalde gewicht blijft. U wordt door de voedingsconsulent geholpen en gestimuleerd om het vol te houden, u hoeft het niet alleen te doen !

Het Prodimed proteïnedieet is een dieet dat medisch onderbouwd is, een hoge biologische waarde heeft en veel wordt aangeraden door onder anderen artsen, fysiotherapeuten en diëtisten.

Wilt u een intakegesprek reserveren ?

U kunt een intakegesprek reserveren door een mail te sturen naar info@kethsbodycenter.nl   of te bellen met Keth’s Bodycenter, 0161-453735
Meer informatie is ook te vinden op: www.prodimed.nl

Ook als u geen sporter of klant bent bij Keth’s Bodycenter bent u natuurlijk van harte welkom !